Het fonds

Samen verleggen
we grenzen

Een mooie stad die bruist en vol is van bedrijvigheid. Een stad waar we veilig en gezond kunnen leven, werken en ondernemen. Een stad waarin we rekening houden met de toekomst en elkaar. Ondernemersfonds Heerlen gelooft dat een sterk ondernemersklimaat bijdraagt aan deze idealen. Daarom ondersteunen we lokale ondernemers en organisaties bij het uitvoeren van inspirerende initiatieven, die onze stad meer aantrekkingskracht geven.

Wij dagen je uit!

  1. Zoek de samenwerking op met andere ondernemers en/of organisaties in jouw buurt
  2. Maak samen een plan waar jullie allemaal én dus ook de stad beter van worden
  3. Dien samen een aanvraag in
  4. Voer samen uit en declareer tot maximaal 100% van de kosten

Inspiratie

Het Ondernemersfonds hielp al met veel mooie initiatieven, van kerstversiering tot grote evenementen en van de aanpak van zwerfvuil tot cyber security.

Heb je zelf nog geen inspiratie? Op deze website vind je volop voorbeelden om je op weg te helpen!

Laat je inspireren

Hoe verder?

Er staat een gebiedsmanager voor je klaar om de mogelijkheden van een aanvraag te bespreken. Dat kan bij iedere stap in het proces.

Is er nog geen samenwerking met andere partijen? Of heb je nog geen duidelijk idee? Neem toch contact op, we helpen je graag op weg.

Ontmoet de gebiedsmanagers

Video: Wij zijn de ondernemers van Heerlen

Wat kan Ondernemersfonds Heerlen voor jou en voor de stad betekenen? Bart Storcken ging op pad en vroeg het Remco Mattaar, die als Heerlense ondernemer samenwerkt met het Ondernemersfonds.

Meld je aan voor de nieuwsbief