21 augustus 2023

Ondernemerschap wordt met elkaar gevierd

Vanaf vandaag, maandag 21 augustus 2023, kondigen wij graag een nieuw partnerschap aan tussen Stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA) en Ondernemersfonds Heerlen.

Stichting PLEA beloont al jaren ondernemerschap in de regio Parkstad. Zij leveren een bijdrage aan het versterken van de economische bedrijvigheid en het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio. Jaarlijks reikt Stichting PLEA, tijdens een spetterende feestavond, de Economy Award én Talent Award uit aan ondernemers uit de regio Parkstad.

Ondernemersfonds Heerlen is opgericht om het ondernemersklimaat te versterken en de samenwerking tussen ondernemers in Heerlen te stimuleren. Zo kunnen ondernemers financiering aanvragen voor diverse projecten, waarvan Heerlen mooier, bruisender, ondernemender, veiliger of duurzamer wordt.

Daar waar Stichting PLEA individuele bedrijven in Parkstad wil belonen met een award, wil Ondernemersfonds Heerlen de samenwerking tussen ondernemers belonen. Omdat beide organisaties voor samenwerking en ondernemerschap staan, zal Ondernemersfonds Heerlen zich verbinden aan de feestavond van Stichting PLEA en ter plekke ook een award uitreiken voor het beste project.

In de periode juni 2022 tot juni 2023 hebben dankzij het Ondernemersfonds 64 projecten plaatsgevonden. Het bestuur van het Ondernemersfonds heeft criteria opgesteld, waaruit 4 projecten geselecteerd zijn en kans maken op de eerste Ondernemersfonds Heerlen Award.

De 4 genomineerde projecten zijn:

  • Zomer maan fest

  • Vergroening Heerlerheide

  • Beveiliging winkels openingstijden Hoensbroek

  • Velocity

De uitreiking van de eerste Ondernemersfonds Award en de Economy & Talent Award (PLEA) vindt plaats op zaterdag 7 oktober, om 19.00 uur bij Poppodium De Nieuwe Nor te Heerlen.

Wil jij dit feest niet missen? Koop dan je ticket via:  https://bit.ly/3XxgL7Z