09 november 2021

Wie helpt de mens achter de ondernemer als het even niet meer gaat?

Vanaf vandaag is in Heerlen Centrum een loket gestart voor ondernemers die als gevolg van de afgelopen zware en turbulente periode, kampen met mentale en/of fysieke problemen, nadenken over hun toekomst als ondernemer of twijfelen over de continuïteit van hun onderneming. Onderneem | Mens biedt deze ondernemers een goed gesprek en inzichten in de stappen die ze kunnen nemen.

Ondernemers zijn altijd druk in de weer, gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd klaar voor hun medewerkers. In de afgelopen anderhalf jaar, hebben veel ondernemers, vaak gedwongen een pas op de plaats moeten maken. Iedere ondernemer heeft daarbij voor moeilijke keuzes gestaan die impact hadden op het runnen van de onderneming. Soms als het directe gevolg van corona, soms als gevolg van het beleid om covid-19 het hoofd te bieden. Er kunnen belemmeringen zijn ontstaan in de eigen inzetbaarheid en uitvoer van eigen werkzaamheden of twijfels over de visie van de ondernemer. Onderneem | Mens biedt deze ondernemer laagdrempelig een luisterend oor en zicht op welke stappen hij kan nemen voor een gezonde toekomst.

Onderneem | Mens is een initiatief van betrokken ondernemers in samenwerking met het Ondernemersfonds Heerlen. Deze ondernemers houden zich in hun dagelijkse werkzaamheden bezig met het ondersteunen van organisaties en werknemers om de inzetbaarheid te versterken.

Onderneem | Mens biedt mede-ondernemers kosteloos en zonder verdere verplichtingen een klankbordgesprek. In dit gesprek is er aandacht voor mentale en lichamelijke belemmeringen, de sociale omgeving, het functioneren en het ondernemerschap. Aanwezige belemmeringen binnen deze aspecten zorgen mogelijk ervoor, dat het de ondernemer ontbreekt aan de kracht en energie om positief naar de toekomst te kijken.
Het doel van Onderneem | Mens is om de mens achter de ondernemer te helpen gezond te worden en te blijven zodat deze met een positieve, open en frisse blik naar de onderneming kan kijken. Heeft u als mens achter de ondernemer behoefte aan dit klankbordgesprek? En bent u gevestigd in Heerlen? Maak dan gerust een afspraak met onze professionals.

Aanmelden kan via www.onderneemmens.nl