OFH Award

Ondernemersfonds Heerlen wil ondernemers belonen die in onderlinge samenwerking het ondernemersklimaat in Heerlen versterken. We verstrekken financiële steun voor projecten die door ondernemers samen worden gerealiseerd en die Heerlen mooier, bruisender, ondernemender, veiliger of duurzamer maken.

Award

Niet alleen willen we projecten financieel ondersteunen, maar reiken we jaarlijks ook de Ondernemersfonds Heerlen Award uit. Een award voor een bijzonder project waarmee we ondernemers belonen en extra in het zonnetje zetten. Als beloning, maar ook als inspiratie voor andere ondernemers.

Partnerschap met PLEA

Voor de uitreiking van de Ondernemersfonds Heerlen Award zijn wij een partnerschap aangegaan met Stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA). Die beloont al jaren ondernemerschap in de regio Parkstad en levert een bijdrage aan het versterken van de economische bedrijvigheid en het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio. Jaarlijks reikt Stichting PLEA, tijdens een spetterende feestavond, de Economy Award én Talent Award uit aan ondernemers uit de regio Parkstad.

Met de Ondernemersfonds Award voegen we daar een extra dimensie aan toe, juist door spraakmakende, bijzondere, betekenis- of waardevolle projecten die in samenwerking tússen ondernemers zijn gerealiseerd, in de spotlights te zetten.

Beoordeling

Uit een lijst van tientallen projecten die jaarlijks worden gerealiseerd, worden vier bijzondere projecten genomineerd. Die projecten worden door een deskundige jury beoordeeld. De uitreiking van de Ondernemersfonds Award en de Economy & Talent Award (PLEA) vindt dan plaats tijdens de jaarlijkse feestavond begin oktober.

Genomineerden 2023

In 2023 is de Ondernemersfonds Award voor eerste keer uitgereikt. Uit een lange lijst van projecten die in het afgelopen jaar zijn gerealiseerd, zijn vier bijzondere projecten genomineerd. Stuk voor stuk projecten die een bijzondere waarde hebben voor Heerlen.

Winnaar van de Award 2023 is geworden project Velocity. Lees hier de toelichting waarom de jury dit project als winnaar heeft beloond. Voor een impressie van de feestelijke avond blader je door het fotoalbum.